Категорії якості Колумбійської кави

розміщено в: Блог | 0

Колумбія — один з гігантів кавового виробництва. На неї припадає близько 15% світового виробництва кави. Кава — основна сільськогосподарська культура Колумбії, під яку зайнято 4,5 мільйона гектарів землі. І хоча країна поступається Бразилії, все ж їй немає рівних по виробництву й експорту самих високоякісних сортів. Гірська місцевість з долинами забезпечує різноманітність … Читати далі

Молоко для капучино

розміщено в: Блог | 0

Існує традиційна думка, що якість молока залежить від жирності. І дійсно, молоко з підвищеним вмістом жирів має більш приємний смак. Але, коли виникає потреба приготувати капучино, критерій вибору змінюється. Виявляється, що краще за все збивається молоко з підвищеним вмістом білка. Саме кількість білка визначає наскільки гарною … Читати далі

Кава для турки/кава для джезви – Київ, Святошин

розміщено в: Блог | 1

Пропонуємо свіжообсмажену каву для приготування в турці/джезві Серед багатьох рецептів приготування кави, через простоту і смакові особливості, відокремлюється напій приготований в турці. До речі, словосполучення «кава для турки» поширено у російськомовному середовищі. В усьому світі її називають джезвою або ібриком. Тому час від часу ми будемо її називати «кава … Читати далі

Свіжість зеленої кави

розміщено в: Блог | 0

У належних умовах зелене зерно може зберігатися без втрати смакових характеристик до року. Виключенням може бути ефіопська та кенійська кава, що росте на великих висотах і має надтверду структуру. Тверда африканська кава зберігається довше. Надалі, навіть в найкращих умовах, кава починає міняти свій профіль. Можуть з’явитися ноти … Читати далі

Протокол капінгу від Американської асоціації спешієлті кави

розміщено в: Блог | 0

Протокол оцінки якості кави від Американської асоціації спешієлті кави. Переклад українською мовою. Для визначення якості кави існує міжнародний стандарт у вигляді протоколу оцінки від Американської асоціації спешієлті кави. Оригінал складений англійською мовою. На жаль, знайти переклад українською в інтернеті неможливо. Виправляємо цей недолік. … Читати далі

Самый вкусный рецепт кофе

розміщено в: Блог | 0

Если бы я продавал кофемашины и кофеварки, то самым вкусным рецептом назвал бы эспрессо, американо, капучино и остальные варианты на базе эспрессо. Продавец коммерческих упаковок длительного хранения будет хвалить LavAzza. Чтобы лучше продавались аксессуары для альтернативных методов, рекламируются другие средства: кемекс, сифон, пуровер, аэропресс и. т. д. Поскольку занимаюсь обжаркой … Читати далі