Пуровер — рецепт приготування кави для допитливих

розміщено в: Рецепти | 0

Термін «пуровер» узагальнює декілька способів заварювання. Зміст процесу полягає в проходженні води крізь шар кави та фільтр. Вода наливається зверху в каву. Фільтр пропускає воду з екстрагованими речовинами та перешкоджає попаданню дрібних частинок в отриманий напій. Як правило, щоб відокремити подрібнені частки від напою, використовують різні матеріали — … Читати далі

Гейзер Мока — як швидко зварити домашню італійську каву

розміщено в: Рецепти | 0

Мока – нюанси італійського домашнього рецепта заварювання кави В 1933 році італієць Альфонсо Біалетті оформив патент на виготовлення пристрою для заварювання кави під назвою «Мока експрес». Італійці вважають, що саме Мока є швидким домашнім рецептом заварювання кави. Вони розуміють, що на побутовій кавомашині зробити повноцінний еспресо … Читати далі

Рецепт еспресо-тоніка

розміщено в: Рецепти | 0

Спекотного літа гаряча кава стає менш популярною. Приходить час прохолодних напоїв. Отже, кава стає холодною й у цьому сезоні як компонент коктейлів розкриває себе з нового боку. Як приготувати еспресо-тонік З 18 грамів помелу зробіть 36-40 г еспресо. Заповніть склянку шматочками льоду і долийте тонік, швепс або спрайт. Залиште … Читати далі

Рецепт приготування Cold Brew (Колд Брю)

розміщено в: Рецепти | 0

З наближенням весни, потреба зігріватись напоями зменшується. Коли на вулиці спекотно й водночас хочеться кави, на допомогу приходить Cold Brew — збадьорливий кавовий напій приготований у холодильнику. Рецепт простий, але довготривалий. Полягає в тому, що каву грубого помелу треба залити холодною водою і поставити у холодильник. Кава приготована у холодильнику — Cold … Читати далі